Roll On : Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com

10/13/2014Nurul Afifah

rasa cambest pulak tersempat masok bloglist sekejap macam ni. selalu tengok org buat 12 jam la 24jam la. tapi time tengok tu memang dah terlepas.

alhamdulillah dapat merasa join.

yg best nya ada coding boleh paste je pastu lengkap satu post terus. kan ke masyuk di situ utk org pemalas macam aku.

:D

______________________________________________________________________________________


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 13 Oktober 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

______________________________________________________________________________________

 empat hari lagi nak exam. ya allah permudahkanlah~

You Might Also Like

11 comments

  1. singgah sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. gud luck and selamat bersegmen
    sggh dr segmen yang same
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya dalam segmen dan terpilih dalam bloglist mialiana k..

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen
    singgah dr segmen yg sama
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  6. cik belbel jenjalan dari segmen yang sama. gud luck semua !
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. salam singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  8. Salam. Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com.

    Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-bloglist-11.html

    dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  9. tahniah ya....
    http://www.mialiana.com/2014/10/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11.html

    ReplyDelete

Advertisement

Contact Form