Roll On : Segmen : Nak Blog URL By Macam-Macam Cerita

9/05/2014Nurul Afifah

Henpon walid dah dua kali bunyi tapi aku malas nak jawab. bior la dia balik dr surau telefon balik sendiri sbb chances aku lupa nak bg tahu balik sgtlah tinggi. apeke terok beno aku punya pelupa ni.

Miss MMC nak buat bloglist. Aku pon kena buat la menatang ni sbb nak mengharap kan blogger punya dashboard tu mmg aku bukak blog abg ben jela. dasat oh sampai 7 entries sehari. penulisan pon best. tambah-tambah baca pasal Qhaliff. mmg tak cukup satu entry je nak baca taw!

http://thisni3zahata.blogspot.com/2014/09/segment-nak-blog-url.html
KLIK GAMBAQ TU SEKARANG

Rasa mcm semangat jugakla nak bukak sem baru ni tapi tak kemas apa pon lagi. Purse aku pon entah ke mana. Hailaaaa~



You Might Also Like

2 comments

  1. Hai,
    dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete

Seriously speaking, some comments would made my day.

Advertisement

Contact Form