Roll On : Segmen: Kenal Ke Kita??

9/06/2014Nurul Afifah

Bila fikir-fikir balik aku kena join segmen jenis review atau bloglist. Sebab rasa macam itu lebih relevan. InsyaAllah hari ini akan pergi ke Puchong dan esok akan pulang ke UKM. Aisehh. Cakap "pulang" macam kan itu rumah aku.

InsyaAllah nak buat yang terbaik. amin~

Aku sebenarnya plan nak buat satu post tentang persediaan nak buka sem baru ni. Sebab aku ada buat reading sikit tentang tips-tips yang berguna untuk aku. Tapi mcm tak sempat sebab ada hal berbangkit secara tiba-tiba tadi. Dahla belum mula kemas barang. 


__________________________________________________________________________

Segmen ini bagus taw. Dulu aku ada masuk group kat fb utk blogger. Agak kamceng juga tapi lepas masuk matriks tak berkesempatan dan memang tak dapat nak online pon. jadi hubungan kami jadi renggang sikit. dah lagi masuk ijazah semua orang makin sibuk. aku tengok group tu pon jadi mati. sebenarnya aku sedih sangat. kalau dulu post entry yang merapu-rapu jadi diorang akan komen dengan pendapat yang pelbagai. itu lah bagi aku dunia blogging. 

kita kenal orang. kita bincang isu.

Segmen yang sangat murni ini ditaja oleh adik Dilakhir (muda setahun dari aku) yang suka sangat ber impian. aku suka orang macam ni. kita geng ok. 

Adik manis ni pon tak buat peraturan banyak sangat nak join. kita sangat geng ok.


http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita.html
klik gambar

Salam perkenalan :D

#bila aku nak buat bloglist aku tahhh

10 perkara tentang saya.
  1.  Saya pelajar Tahun 3 , Fakulti Farmasi UKM. Umur dah 22 tahun.
  2. Kalau saya suka satu-satu lagu saya akan dengar banyak kali sangat sampai saya dah tak suka lagu tu
  3. Suka semua movie Pirates of The Caribbean dgn James Bond
  4. Saya selalu ber'aku'. Kenapa tiba-tiba ber'saya' ni.
  5. Aku tinggal kat Seri Manjung, Perak. Kalau nak pergi Pangkor ke Teluk Batik ke bolehla roger-roger
  6. Aku suka berjalan dan travel mengenali tempat baru.
  7. Aku suka tangguh keje. Aku memang extremely pemalas.
  8. Orang ckp kalau tak kenal aku, aku mmg nampak sombong tapi sebenarnya senang berkawan, tapi aku rasa aku memang loser gila bab berkawan ni.
  9. Sangat sakai bila rasa malas tu.
  10. Aku suka gila pisang goreng.

terlepas pandang tang 10 facts ni. sorry cik dila :D



You Might Also Like

8 comments

  1. daripada segmen yang sama :)
    selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  2. nanti cerita laaa.. 10 fact about me ye.. nak juga kenal2 :D

    ReplyDelete
  3. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ade buat segmen sempena UPSR ...nanti boleh la join ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

    ReplyDelete
  4. wahh orang perak ke.. me too.. tapi dila orang taiping :)

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/new-segmen-bloggers-20-facts-about-me.html

    ReplyDelete

Seriously speaking, some comments would made my day.

Advertisement

Contact Form