Roll On : Random Pharmacy Students @ UKMKL Pictures (Part 2)

by - November 26, 2014



Part 2! Join my little adventure won't you ? :D


  • Dah pernah pergi Tasik Titiwangsa? Tasik ni sangat cantik tapi adalah part-part yg tak berapa nak cantik tapi secara keseluruhannya tasik ni sangat gojes! Gambar ni morning view punya gambar thats why macam gegelap sikit





  •  Kedai ni dekat dengan Plaza Rah. Pak cik ni sangat baik! Dia memang target nak tolong jadi dia buat la pakej murah ni. Makanan dia pon sedap!

  • Gambaq ni epik! kami masa ni tak dapat scholar lagi tapi baucar buku dah dapat. kat unikeb boleh pulak beli apa-apa pon guna baucar tu. so kawan aku dua orang yg terlebih kreatif ni pon beli barang bilik. Pakai mask sebab masa ni KL jerebu terok.




Journalism workshop dari pharmaline. farmasi ukm ada majalah sendiri uolls. kami dok belajaq guna photoshop dari webmaster fakulti kami. dan gambar ini adalah pirate-pirate bersatu fakulti farmasi. if you know what i mean~




Check out gambaq random PART 1 juga taw~
next time upload gambar gi kem anjuran kelab srikandi di sini. wait ah~

You May Also Like

5 comments

  1. sweetnya gambar tasek tu...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #10. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/11/senarai-url-blog-10.html dan pemenang bertuah telah diumumkan http://www.mialiana.com/2014/11/pemenang-bertuah-url-blog-10.html

    Maaf.. baru sempat nak blogwalking ke sini.

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak payah minta maaf lah.. t/kasih sudi dtg :D

      Delete
  2. Follower #428.
    Thanks sudi singgah blog akak.
    drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. bagus guna bauncer buku sebaiknya ;)

    Jemput join segmen CN yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  4. cantik gambar pemandangan tu :)

    ReplyDelete