Roll On : Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

by - October 15, 2014

Assalammualaikum....

Hari dah lepas lagi satu paper. Alhamdulillah

Boleh jawab. Alhamdulillah~

Kalau ada sapa-sapa yg ada mak ayah makcik pakcik jiran belakang rumah yang makan ubat darah tinggi cakap kat diorang ubat ni memang tak boleh ikot suka hati makan tak makan. tak ada penawar untuk darah tinggi. ubat cuma boleh kawal je. jadi kalau suka-suka berenti mmg naik balik la tekanan darah anda. malah takut lagi teruk.

saja share something sbb paper hari ni adalah kardiavaskular dan terapi.

jangan anggap wa bajet.

ok.

Kawan aku tag masuk satu giveaway dan hadiah nya all the way from PARIS!

KLIK SINI dan join!

Paris adalah tempat yang cantik dan adalah antara tempat yg aku teringin betul nak pergi. Seyessssssssssssssssssssss.

Dapat souvenirs pon jadilahhh. 

Berikut adalah syarat penyertaan nya :

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!

Simple dimple jah! Doakan lah kemenangan berpihak kepada saya ye. Pastu kan dia pos dari Jerman. So dapat setem Jerman. EXCITING OKAY!

 Nak tag  

winkwink (:

 ps: muet dah naik bhai. mungkin kena tulis dlm BI balik. pfft~
 

 

You May Also Like

3 comments

  1. terima kasih sudi join yer... jemput2lah blogwalking ke blog peserta2 lain, tambah2 kenalan.... :D btw, comel adam levine tuh! I like him too! haa, jangan lupe inform kawan yang ditagged tuh tau!
    salam perkenalan! :D

    ReplyDelete
  2. hee...alhamdulillah dah inform dah.. insyaAllah ada free time nty nak BW puas puas :D :D :D

    ReplyDelete
  3. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete