Segmen : Nak join bloglist Misya 2015!

November 07, 2014



Bila dah menang dua kali ni rasa tamak la nak join lagi ni. Haha. Tapi pilih juga. Kalau banyak sangat sponsor kena follow malaih join. 

sorry ye~

______________________________________________________________________

klik sini

______________________________________________________________________

Apesal kak aimi ni comel sangat tah. haha. besaq contact lens. teringin la pakai contact lens. tapi dulu pakai jadi gatai teruk pastu tak berani. oh my. baru teringat kena buat eye check up!

p/s : Jangan lupa join

You Might Also Like

7 comments

  1. Hi! Tq for joining.. Senarai peserta dah update. Jom blogwalking!=) http://www.aimisyahirah.com/2014/11/senarai-peserta-segmen-nak-join.html

    ReplyDelete
  2. ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen ..boleh la join nanti ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-nak-join-bloglist-misya-2015.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,Hana pun join segmen ni jugak.Btw selamat bersegmen! ><

    Nanti kalau ada free time jemput singgah blog Hana *Kita kenal2 ><

    http://cicihana.blogspot.com/2014/11/segmen-nak-join-bloglist-misya-2015.html

    ReplyDelete
  4. Papaglamz singgah dari segmen yg sama dan follow blog ni. Jom terjah papalgamz.

    http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-nak-join-bloglist-misya-2015.html?showComment=1417516224834&m=1

    ReplyDelete
  5. Senarai pemenang sudah dikeluarkan! Adakah anda terpilih? Jom ke http://www.aimisyahirah.com/2015/01/tahniah-senarai-pemenang-segmen.html

    ReplyDelete

Blog Archive

Like us on Facebook

Contact Form

Name

Email *

Message *