menatang ni hangpa buat buat apa??

by - May 16, 2011

Assalammualaikum..

aku nak share spesis fi'il blogger yg aku kurang berkenan...bkn terus benci..just tak berkenan...



  1. yg kata follow dah..klik iklan la..tp actually tak pon...OMG..dah la kau klik mcm tu pon aku tak pasti halal ke haram...lagi tipu pulak..seriously??? and then siap kata follow..tp aku tengok follower aku tak bertambah pon... 
  2. yg komen mcm tak ikhlas...aku buat entry panjang gedabak..komen entah apa-apa je...mcm keluar tajuk pon ada..ada sorang ni pegi komen kata goodluck..walhal aku tak masuk kontes pon..to all blogger..tip utk komen sesuatu entry..TAK TAW NAK KOMEN JGN NGADA-NGADA NAK KOMEN..tgl la jejak kat shoutbox...insyaallah aku terjah..
  3. yg tak boh link kat profile bila klik kat gambar at follower tu...kalau betul-betul tak tahu nak setting mcm mana..simply tulis jela link korang kat kotak ABOUT ME tu..
  4. yg tak buang verification code and adult apa entah tu...nasib baik aku tak guna berukband..still boleh keep up..
  5. yg guna bahasa carut marut spesis mulut puaka..BUDI BAHASA WAJAH KITA la weyh..
  6. yg bahasa terlebih comel sampai berbelit aku nak paham..kalau setakat lettew or gittew..aku paham lagi..kalau dah sampai.."unk ader at mnw"...serius aku rasa mcm nak buat bahasa rempit translator..
  7. yg bila dah state kenyataan kaw-kaw last sekali pegi kata jgn terasa semua..sorry mori semua..peace no war..seriously..that kill my mood...ingatla..BERANI KERANA BENAR..TAKOT KERANA SALAH..
  8. yg boh tajuk gah bapak lastly rupa-rupa nya nak kasi prank je supaya baca entry dia..siap ckp..tajuk tipu je..saja bagi saspen..PUBLISITI MURAHAN..
  9. yg beria nak org follow tp blog sendiri tak ada apa yg worth utk difollow..
  10. yg jenis suka drop kan blogger yg feymes..then blogger yg dihentam tu pon pulun la buat entry nak marah-marah anon tu..buat no he' jele..bila siap buat liputan khas utk hater tu...lagi la dia galak.. 



You May Also Like

9 comments

  1. wah marah tul bunyinya. tapi tak dinafikan fi'il camtu banyak sebenarnya kat dunia blog ni.

    ReplyDelete
  2. bagi saya pulak..mmg agak sakit hati org yg bagi komen tak de kaitan..sbb penat taip pnjng2 (yea, mmg sy suka taip pnjg2..HAHAHA)..tapi tak pela..at least diorg sudi bagi komen..walaupon menyakitkan hati...

    lain org lain pendapat

    ReplyDelete
  3. betul tu...
    emm..
    tapi ini kehidupan dunia bloggerkan..
    mybe sbb terlalu nak dapatkan traffic kot...

    ReplyDelete
  4. macam-macam perangai ada kt dunia blogger ni..

    ReplyDelete
  5. @man yusoef


    thats rite..and ni pendapat saya pulak...:)

    ReplyDelete
  6. @MerLe

    mcm2 mmg interesting..tp bila dah mcm2 sgt..jd pening..

    ReplyDelete
  7. aku paling xsuke no 5, 6 ngan 10. serious xsuke.

    ReplyDelete