Aku suka aku benci

by - April 29, 2011

ASSALAMMUALAIKUM




Apa yang paling dibenci dalam dunia blog?


  1. Aku benci bila blogger di group blogger suka tempek dan lari...mcm aku benci seseorg yg dtg kenduri semata mata nak mkn nasi kenduri..
  2. Aku benci bila aku try nak beramah mesra tp aku xdilayan...aku xkisah la sgt kot..cuma aku makin terasa bila blogger lain dilayan.. =='
  3. Aku benci bila ada blogger cuba jatuhkan blogger..xeducated btol la..
  4. Aku benci bila seseorang blogger tu nak stop blogging sbb ada org burukkan dya walhal tuduhan tu tak berasas..kalau dah ada org intend utk burukkan korang tiba-tiba mcm tu...instead of marahtacingsedihgulingguling y not bersyukur? ada jugak org peduli nak jatuhkan korang..itu semua sbb jeles kau blogger yg BAGOS.!
  5. Aku benci bila org condemn gila-gila blogger yg guna condition i follow u..u follow i balik k.? xnak follow xpela...tp xperlu condemn gila-gila...most blogger mcm tu..diorang blogger baru..xpaham dunia ni..terasa mcm perlu rush dpt follower sbb semua dah ramai follower..dr dok pk yg i follow u..u follow i balik k.? tu secara negatif..y not kita think to as an oppurtunity utk promote blog KITA ke ceruk laen..entah-entah one day..sbb kau buat nice kat dye tu...nty dye anggap kau role model dye..promote kau...hah? paling koman pon niat la nak tolong..











Apa yang paling disukai dalam dunia blog?

  1. Aku suka bila benda-benda yg aku post kan ke blog aku dpt feedback..mmg entry aku bnyk ala-ala copy paste...itu sbb aku suka kaji persoalan yg timbul di kepala otak aku...dan aku lagi suka utk share kan di blog aku serta bertambah suka utk lihat komen korang yg suka dgn kajian aku.. :)
  2. Aku suka sbb dpt kenal lagi ramai org..belajar mcm-mcm benda serta tengok pelbagai gaya penulisan...aku ambil serius menda n i sbb aku plan utk life hidup aku sebaik yg boleh lepas SPM..dan dr dunia blogging ada mcm-mcm aku boleh lihat dan belajar tanpa perlu keluar jauh-jauh..senang hati mak ayah aku tengok aku ada kat rumah.. =='
  3. Aku suka sbb dapat kongsi pendapat aku dlm isu-isu tertentu..aku ada benda-benda yg aku rasa macam nak jerit bagi taw semuo org...akhirnya..dgn blog ni aku boleh buat semua tu..semua org dlm DUNIA BLOG ni boleh dgr aku jerit/taip/................................ erkk..baca...
  4. Aku suka sbb blogging ni lagi berfaedah utk aku habiskan duit tenet aku instead off just bukak fb..
  5. Aku suka bila apa yg aku benci dlm blogging lagi banyak dari apa yg aku suka..
  6. okfine.. Demm..

You May Also Like

1 comments