menghina ISLAM..

by - February 21, 2011


ini encik EVAN RAVEN..dye mmg trok.. 

dye benci ISLAM..

so dye HINA islam..

xbtol..


n dis..


n dis..


n dis...


n dis...

so?
ape korang nak wat?
aq mule knal evan ni ble aq bce blog abe khairul ni..
dye wat post psal katy lim li an..
ade page dye..
seorg racist di Malaysia..
then aq jumpe la si evan ni..seyes..
aq xpham npe juh cgt dye merantau nak kutok islam..
cz aq da tnye dye...
dye kte dye org ISRAEL..

penah dgr x satu ayat power nih dr Hitler..
dye kte..
(melayu version keh)

aku boleh bunuh semua org yahudi tapi aku tglkan sedikit supaya kamu faham kenapa aku bunuh mereka

aq cbe highlight kan menda ni kat fb2 yg membincangkan isu kerajaan..
mcm xde pe pon..

SIHAT WALAFIAT JE EVAN NI TROS2 MENGUTUK MCM2..

aq btol2 xtw dah..

kalu btol korang ni blogger yg nak sampaikan maklumat..
korang copy paste je menda alah ni..
n wat post korang..

kalu ko bce post2 kat page ni dr evan..
istighfar x abes beb.!
dye mmg nak api2 kan kite..
buat kite marah..
then..
certain org yg jenis mudah SENTAP tu..
mula la memaki hamun..

then si evan pon gelak..
dan kutok kite..

IS ISLAM ALLOW U TO SAY SUCH STUFF??

dun worry..
aq enable right click tu..

AQ TW MESTI AD CERTAIN YG BCE NI..
MULA TERLINTAS..
ALAH POMPUAN NI..
KECOH MCM KAN DYE AD WAT PAPE NAK STOP EVAN TU..
KECOH DOEW..


aq ade try la..
tp dye mmg master memutarbelit..
certain time dye mmg terKALAH dgn beberapa perdebatan dgn membe aq ni..
but dye mmg errgggghhh.!!
dye tukar topik n mulakan isu bru..

SO SKRG STOP JAP N FIKIR KAN NI..

skrg org Malaysia ni senang...
susah ket semua dpt bantuan..

paling senang bantuan buku teks la..
aq btol2 xpham mcm mne certain org boleh conteng buku teks tu ikot sedap je..
bdk kelas sains pon buat..
alasan dowang..
dowang nak tanda latihan je..
xpe..

setahu aq la kan..
buku teks tu pinjaman..
so bukan harta kita la..
then..
aq tertanye gak..
xberDOSAke rosakkan harta org??


lagi satu..
bantuan biasiswa..
ok..
cerita paling feymes bdak gne duit biasiswa bli nfon..
ini aq xkisah..
coz skrg nfon PENTING..
but yg aq SENTAP...
guna duit biasiswa..
tukar nset 2 bulan skali..
adela..

yg dkat2 ngn aq pon terok  gk..
selambe je gne duit biasiswa bli bju baru..
shawl bru..
kasut bru..

tlg la weyh..
aq ad ramai membe yg mmg berhempas pulas nak dptkan duit ni..
2-3 hari emo sbb tkot xdpt..
coz dowg mmg da xde dwet dah..
tp korang yg dpt ley belanja mcm tu je??

aq bkn nak timbulkan isu..
just something utk renungan bersama..











You May Also Like

1 comments

  1. stended dah macam ni skang kan?

    ade blog yg hina islam, ade fanpage yang anti islam.

    yang penting, kita tak cepat melatah. kalau kita melatah, punah la pegangan kita.

    nice entri !

    ReplyDelete