aku bukan hilang cuma menjauh

6/02/2011Nurul Afifah

Assalammualaikum..


hello folks.! lama aku tak update..sibok la jd BUDAK MATRIKS..*euwww poyo nak mampus*..

mcm-mcm la aku serba tak tahu skrg..anwar hadi dgn mathlutfi ada video baru ke...imran nyambek dgn fahmie hyperlink dah update ke...kawan-kawan di alam maya aku ni hidup lagi ke..novel blog kawan aku mcm mana..a thousand thing to do with no time and no laptop! but seyes..i am having a blast here..


ok..aku cuma nak share serba sikit tentang matrikulasi..ramai yg nak tahu apa itu matrikulasi..aku baru belajar 4 hari...tak payah sibok nak tanya...baca jela apa yg aku share ni..kalau nak taw lebih-lebih lagi jugak..sila search di facebook akan mana-mana group matrikulasi (contohnye...kolej matrikulasi selangor..motif? suka hati aku la..)pastu TANYA SAMPAI LEBAM..orait? okcun..


life in matrics so far is awesomely fun...i got many new friend...and they are awesome.!! blok-blok asrama disini diberi nama ikot nama bintang..polaris..vega..mira..canopus..capella.. (betol ke idak aku eja ni?) cheer blok for polaris (asrama aku lettew) is.. AWESOME! (with a gesture that is kinda hard to tell but easy to show but i cannot uplaod maaa) haha..aku mmg awesomely suka perkataan awesome ni..



masa MPPB (minggu pengurursan pelajar baru) is exhausting and penuh tension..tp biasala kan..nasib baik aku penah jugak mengalami situasi geraklajulajumandicepatmakantakpayahorgcakapbuatbuattakdengarje 2 3 kali..xdala tiba-tiba aku ikot histeria mahupun terkejut lalu menangis dan pengsan merata-rata..

KMS ni mmg besar dan panas (KMS PANASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS)..itu jela aku boleh ckp..sbb? aku nak bg computer ni kat org lain...senang-senang nanti aku nak buat kelab blogger KMS di sini..ramai jugak aku dah kenalpasti..cuma tak penah nampak je..

tata my GULA-GULA HATI MASAM..entah bila la aku update..tak best la merapu cenggini..






sila klik sini untuk baca lebih cerita


p/s : low nye trafik.. T____________T


You Might Also Like

0 comments

Seriously speaking, some comments would made my day.

Advertisement

Contact Form