Segmen : Aku tak kenaL follower aku..

5/20/2011Nurul Afifah

Assalammualaikum..

segmen aku mcm biasa tiada hadiah..segmen before ni pon aku bg review blog je..tapi aku tak buat kosong jela...komfem la buat segmen mesti ada something kan...so..segmen ni sempena aku nak berangkat ke KMS..kan lama aku tak online nanti..jadi aku fikir..siapa yg join ni..aku akan buat bloglist and jd sticky post sepanjang panjang aku kat KMS..lama gila kot..aku mana ada laptop nak bwk pegi KMS..


tp aku tak minat nak list kan blog korang..i am thinking to list an entry or two of yours..korang pilihla mana-mana entry yg korang rasa menarik perhatian org..

segmen ni kena jawab soalan ;


  1. Nama, umur dan url blog..
  2. Share 3 random fact about you..
  3. A silent reader or not.?
lepas tu tag paling kurang 3 blogger..here is the trick...korang kena tag follower korang yg paling recent..pastikan diorang tahu diorang ni di tag..sbb tu la nama segmen ni "Aku tak kenal follower aku"..

jgn lupa bg link entry korang kat blog aku and entry yg korang nak promotekan..oh ye...aku nak jugak la kalau-kalau korang boleh komen entry aku yg INI ..

~_~

sbg permulaan..aku tag follower aku yg paling recent..




p/s : aku tak buat banner.. =.='





You Might Also Like

0 comments

Seriously speaking, some comments would made my day.

Advertisement

Contact Form