Reviewing : Naim, Husna dan CK Zarith

May 11, 2011

 Assalammualaikum..

segmen reviewing ini merupakan kesinambungan dari segmen saya minggu sudah..kepada yg berminat anda boleh lagi menyertai..maklumat lanjut di page *SEGMEN* di atas..perhatian..blog yg direview merupkan blog yg mempunya follower yg kurang atau sama dgn follower aku serta menjawab soalan aku dgn seikhlas hati...org boleh rasa ikhlas atau tak kalau anda buat sesuatu entry itu..

*sila jeles sbb BM aku superblahjugak*








Blogger keempat : Naim gay

ok..this guy is no gay...tp aku bet bila aku ckp gay tu dah pakat la korang klik nak tengok mukajerawatparutmisaijanggut si naim tu..this naim guy is an admin of Kaki Blogger..perhatian ok..Kaki Blogger bkn KakiBLOGGER..hat tu menatang lain..aku suka baca blog mamat ni sbb aku suka gaya sempoi dia..entry dia yg kadang-kadang merepek je lebih...pon aku suka..still fun to read..dia jugak bijak juga la kalau nak dibandingkan dgn aku..kalau tak sbb dia aku tak kenallah Microsoft Security Essential..

*akubencipujimamatni*

apehal blog kat dah mcm movie matrix tu hah? kalau nak baca blog mamat ni..aku suggest korang pergi kat page PETA LAMAN..dia siap summaries semua kat situ..rajin gila aku ckp..


Blogger kedua : Husna tembem

this pon admin Kaki Blogger...aku tak pasti siapa chief siapa co..blog husna is enteresting..aku suka baca..penulisan and penegasan serta pengupasan (cikgu BM aku mesti bangga gila dgn aku ) husna aku mmg suka..tp syg she say she is going to quit blogginglah...alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ermm..she is matured in thinking and act toward stuff..dia berjaya sambung belajar ke UTP in ICT..ohsem kan?

*duluakuCSthentibatibaakutaksukaserius!*

lain-lain detail..dia baya aku..dia ada pakwa..somehow tetibe blog dia dah bertukar (lama tak jenguk lah aku ni)..and serius aku ckp..masukla group Kaki Blogger..diorang fun..



yg ni aku jumpa kat group blogger perak...awok mmg kagum betul nengok kan si CK ni speaking kuala classss gittew..dia siap share lagi kamus online speaking kuala ni..juga dikenali as loghat org perak..ala..yg kak limah tu perak lah tu..

Huuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

ok..CK nye entry mmg fun to read juga.. (mcm xda modal je dah entry aku ni) ayat dia simple jenis happy-go-lucky buat readers rasa easy je nak baca...entry dia tak berjela semua...lepas satu..satu lagi aku baca..suka.! just satu je..aku kurang minat la dgn tulisan kejap kecik kejap besar tu..pening..


PERHATIAN : Semua blog ni cepat loading..xsemak dgn widget serta xde lagu kecuali blog CK..tp kat CK nye blog boleh klik PAUSE.. :)

You Might Also Like

2 comments

  1. wahhhhhhhhh!!!terjah dorg ar..

    ReplyDelete
  2. AKU BARU PERASAN AKU KAN REVIEW. lama gila aku tak on blog. hahaha thanks weh. aku dh buang widget nuuu :D

    ReplyDelete

Blog Archive

Like us on Facebook

Contact Form

Name

Email *

Message *