Reviewing : Keyri Fakhri *sticky post*

5/09/2011Nurul Afifah



Assalammualaikum..

hari ni aku nak review org..layak ke aku review blkg fikir sbb aku review atas dasar terima kasih kpd Keyri because dia dah tolong buat banner group aku.. (check la sidebar aku tu)

*winkwink*




a litle something about keyri..keyri nih baru lepas SPM tp umur 17..apekes? sbb masa umur dia 6 tahun dia lompat masok darjah satu...bese la budak-budak kan suka melompat...

=.='


Keyri Fakhri
awesome header rite?

special about Keyri is he is an awesome uprising designer..dah banyak gak header dia buatkan..aku sbnr nya rasa mcm xbest taw org mcm ni..bkn x cantik..just aku rasa mcm xgambarkan sgt owner blog tu..yela..ape yg org lain tahu tentang kita rite? but keyri catch my attention..tgok jela banner aku tu...somehow aku rasa mcm dia dah hacked kepala otak aku and dig out segala apa yg aku suka..

*yes..i love that banner like crazy much*


antara design Keyri..







komen keyri bila ditanya tentang pengisian blog dia..

  • kalau time awal2 dulu, aku byk berkongsi cerita pasal personal, and then lama2 sikit aku kureng kan entry2 personal dan suke buat entry2 mengkritik! haha tapi sekarang aku jarang buat entry2 camtu, sekarang ni mostly aku letak entry2 pasal design aku (al-maklumlah, budak baru nak batak gune adobe photoshop) :P


if korang minat nak tempah header..kongsi ilmu ke..follow ke..kenal ke..dgn keyri ni..korang boleh hubungi Keyri at :









Video/Blog Addict adalah group yg mengumpulkan vlogger, blogger dan insan-insan yg suka layan blog dan vlog

    You Might Also Like

    9 comments

    Seriously speaking, some comments would made my day.

    Advertisement

    Contact Form