Reviewing : Aezus, Hanim and Adik aku

5/07/2011Nurul Afifah




Assalamualaikum..

entry ni dibuat sbg tanda terima kasih kpd org-org yg join Segmen AKU mengenali blogger/kawan.. aku ambil serius la org yg join segmen ni..sbb bagi aku segmen ni membantu kita kenal dgn blogger lain and aku tak nak connection kitorang semata demi segmen je..paham dak? ada yg aku tak buat sbb aku rasa mcm entry yg dibuat tu tak cukup rasa IKHLAS..tak pon sbb follower deme tu dah banyak..jenuh la kalau semua sekali aku review..




*imsorryimsorryimsorryimsorryimsorryimsorryimsorryimsorry*







Aezus ni aku kenal kat SB..he is fun and suk buat aku semacam heart attack..tak caya baca ENTRY ni..sakit hati dak? eleh..nak ckp dia sweet la tu..ngee~

btw..Aezus nye blog mmg simple yg amat..tp stylo..loading pon cepat...entry dari Aezus pon aku suka baca..gaya penulisan dia santai..takkda diberatkan dgn feeling..and pandangan dari dia mmg aku suka..aku mmg suka baca entry yg buat aku berfikir..entry jenis pendapat semua..sbb tu la aku suka karangan pendapat..dan entry olahan Aezus is awesomely fun to read..aku baca takda rasa beban nak cepat habis semua..seronok dok baca..xrasa la..


*sbbxdakformatlaakusukakaranganpendapatpilihanselamat*


satu je Aezus cheq nak ckp kat hang..cheq tak suka la kat pop up..satg cheq tergolek doq dpn pc..jenuh la.. tiba-tiba rindu nak baca blog hang..demm..





Hanim is currently studying to become a nurse..nurse bhai.!

furnishing di blog hanim bertemakan penyiasatan..kalau korang tengok header dia..terpampang si comel Conan..entry dia pon jenis happy-go-lucky..exciting semua..rasa happy baca..sweet.! Hanim always cerita daily life dia..dan juga pandanganat dia tentang things yg happen dlm hidup dia..like bentuk badan..siap kongsi ukuran badan dia lagi..senang nak bagi hadiah baju kurung nanti~a gagagaga..selain tu..loading blog Hanim pon tak lama..

*sheistakenouls*

critism so far xde pe...kalau boleh aku nak baca karangan full tentang pendapat kau kat something..tanpa feeling exciting semua..mcm buat karangan espiem lorh.! sbb.? sbb aku suka baca entry mcm tu..dat is a way for me to know seorang blogger punya cara berfikir..





ni adik aku..adik aku yg mengsebabkan aku berblogging..hihi..adik aku nye blog pon best..like any other tipikal form 3 student..tp one thing pasal adik aku..dia xbuat la entry-entry mcm nak mengadu org kutuk dia..entry caci maki yg selalu budak-budak buuat..heck kat fb..kalau ada org tiba-tiba kata kat dia..dia still cool and siap bg smiley..dia tak mudah menggelabah la..

adik aku punya blog agak ditinggalkan skrg sbb sibuk with study and exams..PMR victim la katakan..online layan fb je dia skrg..tp nanti dia dah online..insyaallah will be superb because she love blogging..

*ergghhmalasbetolnakpujihang*


so..ok x aku review? blogging kena ikhlas maa..ini aku buat seikhlas hati nak promote kat org walaupun diri sendiri actually agak-agak amat tidak mungkin sama sekali blogger yg ok..ohye..segmen tu open lagi..
















You Might Also Like

8 comments

  1. yesh.akhirnye ade jgk yg sudi review blog ak.thnx banyak banyak.hohoh. :D

    ReplyDelete
  2. waaa...pipah mekasih review aku..entri espiem..etcheli aku ni insan2 yg mls nk menaip..ngeh3 tpi nnti aku try ok :)

    ReplyDelete
  3. wehhh aku bilaaa???
    nk jugakkk hahaha
    tetibe..

    ReplyDelete
  4. @Aezudin
    blog kau mmg best..senang hati aku review..

    ReplyDelete
  5. @Far8 budak baik
    erkk..insyaallah aku buat..kau join segemen aku tu?

    ReplyDelete
  6. @Far8 budak baik
    erkk..insyaallah aku buat..kau join segemen aku tu?

    ReplyDelete
  7. @Far8 budak baik
    erkk..insyaallah aku buat..kau join segemen aku tu?

    ReplyDelete

Advertisement

Contact Form