Let me die...

5/17/2011Nurul Afifah

Assalammualaikum..

korang pernah tak ada moment mcm ni? simply rasa macam nak mati je? aku pernah...rasa nak mati..tak terfikir betul-betul nak mati.cuma terfikir KALAU je..serius..if aku mati je kan senang..tak payah susah-susah belajar..fuss about relationship..be bother with world..it is simpler...


Ahaha..!



As a muslim..kita ni percaya akan kehidupan abadi selepas mati...SYURGA..the best place ever that it awesomeness is actually tak boleh dibayangkan..aku rindu gila nak masok syurga...but..mcm lagu tu..lagu yg aku nak masok syurga tak layak..tp aku juga tak sanggup ke neraka Mu..something like that..bkn senang nak masok syurga..dosa dah la berkapal kapal (ayat ayah aku) ada hati mimpi masok syurga..but insyaallah..kalau aku still beriman masa aku mati nanti..nak masuk syurga tu boleh..tp jenuh dok dalam neraka dulu la..



*ampunkan dosa-dosaku*

ok..chapter aku nak mati tu jgn la fikir heavy sgt..aku tak pernah langsong terlintas nak bunuh diri...just sometime aku rasa..it is not a bad thing mati sekarang pon...kurang sikit dosa-dosa aku..i have no problem at all utk tglkan dunia fana ni..

korang penah terfikir mcm tu? moment aku rasa nak mati tu actually moment bila aku rasa down gila dgn hidup...rasa kalau aku mati pon tak bawa kesan apa..did anyone will miss me? sapa je akan doakan aku? and most importantly..BLOG NI JADI LAGU MANA NANTI??





aku juga pernah ada moment..aku jadi MURUNG..or DOWN..bila hati aku stuck UTK SORANG LAKI..lelaki..biasalah tu kan.? aku tak pasti sama ada aku suka dia or simply a crush..but somehow the fact he is with some one else..bothers me a lot...but..i am not JEALOUS..it is not jealousy..yet..something bothers me..but now.. i am so over it..i realise that deep down..he is kinda IMMATURE..his KETIDAKMATANGAN make him the most ANNOYING person ever...now i know how to deal with it..and feel stupid for actually be bother to much..

my tips to ver this..carila tips-tips penenang hati tu...motivasi semua..jgn baca or dgr simply one or two..make it a dozen..baru la menjadi..for muslim..simply ingat kat Allah..baca quran semua..Allah la yg akan sentiasa bersama kita..dan akan selalu 'setia' kepada kita..if korang SETIA juga pada DIA..

You Might Also Like

0 comments

Seriously speaking, some comments would made my day.

Advertisement

Contact Form