kadang-kadang tiada tajuk tu lagi senang

4/17/2011Nurul Afifah





 assalammualaikum..

>please jawab salam tu<

sekarang tgh mendengar lagu Grenade..and berangan utk menjadi sekiut Boboiboy..





tonton la Boboiboy di tv 3..jam 7..pada hari Ahad..terbaekkkk..

sekarang lepasan SPM semua dok sibok plan nak sambung beljar..aku xtaw la kenapa aku xrasa rush tu...time amek result pon..bila lagi 10 minit nak amek result tu baru rasa betul-betul gabra..

aku normal kan?

aku minat mcm-mcm taw...tp mcm-mcm sangat minat aku sekarang jd kompius..amenda cita-cita aku entah..aku pon xtaw..


dulu kecik2 aku nak jd cikgu..sbb mak ayah aku cikgu..jadi aku pon minat nak jd cikgu..
pastu aku minat nak jd wartawan..best la dpt kejar sana sini cari news yg best..
sekejap tu aku penah terfikir nak jd polis..pastu aku tarik balik..kawen ngn polis lagi best..
then aku nak jd lawyer pulak...boleh berdebat dgn org..bg org sakit hati bila kalah kat aku..hihi..
tiba-tiba aku nak jadi arkeologis..oh yes.!! aku mmg minat sejarah...love it so much..
akhir sekali aku nak jd Doktor psikiatri..aku minat psikologi jugak..


sekarang???

aku xtaw la~









aku sekarang...otak..hati..jantung..ginjal..semua serabut..segala nya serabut..aku rasa mcm aku bkn aku sekarang..semua maklumat dianalisa dgn salah sekali..otak kata lain hati nak paham kot laen..semua xbtol..yg nyata terang tang tang..tetap jugak nak rasa rasa kot laen..

aku normal~






tadi aku g rumah jiran aku..isteri dye meninggal..umor 44 tahun..meninggal sebab kanser otak..hrmmm..bila aku taw makcik tu 44 tahn baru..aku tengok mak aku..mak aku dah 48 tahun..and a suvivor of breast cancer..bila aku tengok anak-anak dye nangis..aku pon nangis..

aku btol2 faham rasa hati deme..


rasa gelap...taw x gelap? gelap..gelita//xda cahaya..xda makna..


GELAP





kawan baik aku..mak dye sekarang kat ICU..dye tough je dr luar...tp aku taw dye takot..aku nampak..aku syg kawan aku..aku xnak dye jd mcm anak jiran aku tu..

amin~

kalau sesorang tu dah meninggal lebih dr 3 hari kita xboleh ucap takziah dah...

ke 7 hari.?? hrmmm..sapa taw??

You Might Also Like

0 comments

Seriously speaking, some comments would made my day.

Advertisement

Contact Form