Pagi ni simple..

3/11/2011Nurul Afifah

Assalammualaikum..n selamat pagi..senyum lebar2 then bace entry ni sampai habes..bagos.!

berkaitan dgn entry aku yg sebelum ni kan..aku rasa ada sesetengah org terkompius..ada yg komen just nak bg cukup syarat n ada yg bg komen yg aku mmg boleh gune pakai..nak taw komen2 tu tengok la entry tu..aku lemah ckit nak printscreen + crop segala... 

sssssssssssssssoooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

aku hargai sgt2 komen2 ni..aku jd makin sedar pon ada...serta mula insaf..thanks kpd  En Sharkfiq..awesome lah..!

aku sebenarnye terbangon lewat pagi ni..jam loceng tu didakwa x berbunyik seperti yg telah termaktub dlm perjanjian..sian adik2 aku yg kena pegi sekolah tu..



google


 pada saat ini..kucing jiran aku yg dah mula buat rumah aku ni mcm rumah dia sedang muntah ikan bilis..tu la ume..sapa suruh ko curi2 mkn lagi..adik aku still selamba makan koeyteow pama dia tu..aku dah mula loya..

=.='

mengong tol...nama kucing tu Comel taw..tp entah mcm mana sampai kat adik2 aku dia jd Ume..Ume ni pulak rajin lepak kat rumah aku..nyampah tol..grrrr...



google


 membe kelas aku DULU ada buat blog..utk kelas kitorang..please show some support to us..ok???

blog ni akan diupdatekan oleh kitorang la..entry akan berkaitan dgn kami and menda2 berilmiah serta mungkin pengetahuan am tentang permohonon masok  universiti segala..kitorang kan lepasan SPM~


All About Us


well..dats is da plan now~

pagi tadi masa hantar adik aku pergi sekolah aku merasa amat kecewa apabila melihatkan seorang makcik ni menggunakan motosikal LC..

aku nak jugak...

sekian~

You Might Also Like

2 comments

  1. entry ni cm x de ape2 but so funny...making it interesting to read it...probably because you wrote it from your heart,hehehe

    ReplyDelete
  2. entry ni cm x de ape2 but so funny...making it interesting to read it...probably because you wrote it from your heart,hehehe

    ReplyDelete

Advertisement

Contact Form