lagu kanak-kanak..karok jom..!

March 26, 2011

entah kenapa..family aku skrg menghafal lagu kanak2 ni...mcm2 pulak tu...masok jgn lupa lirik komfem menang..

time tu korang tolong jangan jeles ek??

~.~

lagu yg adik aku paling suka siap hafal ( aku terkejut tol sbb cepat je dia hafal ) lagu Tanya Sama Pokok..mak aku ajar time nak g kedah..sepanjang g kedah kitorang dok nyanyi  lagu ni je..






siot tol..nape ntah fly.fm x clear..grrr~ pastu kitorang nyanyi lagu tiga kupang..seyes aku tak paham kenapa permaisuri tu makan roti gula je..mkn la gardenia ke..Hi 5 ke..rosegar ke~





adik aku yg lagi sorang ni pulak lagi bgos..agak dia dah nek lebam dok online..dia mula la cari lagu dolu2 yg kitorang selalu nyanyi..time ni aq start refresh ingatan aku serta mengetest kebolehan aku menyanyi...best jugak taw lagu ni..

lagu kanak-kanak mmg absurb sikit.lirik dia bese je..takde puitis dramatis sadis..blablabla...agaknye sbb tu la senang nak ingat~




adik aq yg cepat menghafal



adik aq yg online sampai lebam...


ye..adik aq ramai..jeles la kalau korang ni punya life boring gedabak..

tapi aku lagi suka lagu ni~






my kezen mengampu ai..malu la~
usya sini~






You Might Also Like

0 comments

Blog Archive

Like us on Facebook

Contact Form

Name

Email *

Message *