I LOVE BIG BANG..KPOP POREBE.!

3/29/2011Nurul Afifah

aku suka kpop. mostly sbb deme ni buat aksi kiut aww aww yg i cke euuwww euuww...

hehe..tp aku lagi prefer la kalau deme ni man up ket.. dats y aku lagi suka big bang..bcoz diorang ni bapak cool.!! yeahh.!!

lagu diorang la yg fes skali masok dlm MTV hits..kot??  xsilap aku la..lagu tu mmg beat..sampai skrg aku minat..




sedih x?? sedih kan?? please nangis utk aku.!!

susah taw nak jd artis kat korea..serius bnyk gila persaingan..x caya korang cari peminat kpop n suruh dia listkan artis kpop yg dia taw..dalam masa 3 minit je mesti dia dapat list kan paling kurang 10 artis.!!

kalau tengok diorang berlatih semua mmg gila r...kejap je satu group naek,,group laen pukul..kena lagi usaha...gila2..baru boleh naik blik..

even though artis kat kpop ni mostly dlm group...setiap ahli dia ada kekuatan dia..cuba dengar lagu haru haru tu elok2..

vokal mantap..
pitching semart..
paling penting setiap ahli ada speciality dia yg tersendiri  membuat kan diorang stand out dr yg lain..



G Dragon, ketua paling cool




big bang top 2
TOP the best rapper 





Taeyang,, sore dia ad feel...




hottest abs >.< sore dia pon best.!!




seung ri..paling sweet n paling muda



ada bnyk lagi group kpop yg mmg berbaloi utk korang suka..diorang buat good song..kalau muka je hensem sore ntah pape..sampai bila je org nak minat kan?


lagu diorang pon mmg menepati citarasa most remaja skrg..diorang ni pon ada otak bisnes..mesti la diorang tahu mcm mne nak tarik lebih ramai buyers..

manusia sekarang bijak..so..diorang ni mmg cuba sehabis baik utk memenuhi citarasa orang ramai..

sebagai penutup bicara~





>.<

so cool..!!







You Might Also Like

0 comments

Advertisement

Contact Form